úterý 25. ledna 2022

Trochu sněhu

 Včera se manželovi podařilo vylákat mne z domu na malou procházku. Docela mrzlo a já fakt nesnáším to vrstvení oblečení. Ale zvládla jsem to,  na sluníčku bylo docela příjemně, jen nebylo celkem co fotit kromě výhledů do krajiny. 

Vraceli jsme se kolem mini ZOO
Dneska tam nebyly nachystané pytlíčky s granulemi pro zvířátka a místo toho velká cedule, aby nikdo žádné zvířátko nekrmil, protože někdo dal po vánocích poníkovi vánoční cukroví a on dostal nějakou nemoc kopyt a nemůže stát. Napadlo by vás dávat zvířeti vánoční cukroví? Někteří lidi fakt nepřemýšlí. I když tohle by mne ani nenapadlo, natož o tom uvažovat. 

11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji. I když bylo sluníčko, nasouval se nad krajinu opar a viditelnost nebyla moc velká, ale alespoň jsme se provětrali.

      Vymazat
  2. Maruško to jsou krásné fotografie. Minizoo je super. Líbí se mi korely ve voliéře. Jsou krásné. Jinak také u nás je to sněhová bída. Vlastně dnes po deštích sníh většinou zmizel. V pátek bylo slunečno, ještě i v sobotu, ale večer a se zatáhlo a zase je celé dny tma...Měj se Maruško moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. Maruško,krásná procházka a jsou takové i fotografie.Jak je sníh a modrá obloha nad hlavou musí se ven.U nás bylo nejlépe v sobotu a dnes už pršelo a sníh už skoro není.
    Někteří lidé cedule nerespektují,cukroví dávat zvířátkům by mě nikdy nenapadlo.My jsem jezdili se dívat na sysly do Mladé Boleslavi a jsem docela ráda,že je přestěhovali na jiné místo,protože někteří umírali právě proto,že je lidé přes zákaz krmili vším možným.
    Měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
  4. Prý nebylo co fotit? a co tvé krásné, slunečné a modronebeské fotky? Pán v červeném to pěkně oživuje.
    Pozdrav ti do dáli posílá Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, Maruško!
    A to cukroví - co říct...
    Měj příjemné dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Maruško, hezká procházka. Člověku se někdy ven nechce a pak jak je mu dobře, když se vyvětrá. Moc hezké fotografie. Pozdravuje Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Maruško, udělali jste si hezkou procházku a Ty jsi ji krásně zachytila. Líbí se mi mini ZOO. To je nápad dávat zvířátkům vánoční cukroví.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezká zimní procházka!!! Jak já bych byl rád, kdyby u nás taky takhle "jen nebylo celkem co fotit kromě výhledů do krajiny". Tady je pořád zataženo a mlhavo. Nic pěkného ke koukání, natož k focení. No, ještě že se můžu pokochat alespoň u tebe!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty výhledy jsou úžasné, moc hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
  10. Takový sníh jsem viděl naposled snad před měsícem, teď už jen námraza a kluzko.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.