neděle 9. září 2018

Mravkolev skvrnitý

Mravkolev mi pózoval na zahradě. Nikdy předtím jsem si ho nevšimla. Živí se mšicemi a mravenci. To by se mohl na naší zahradě rozmnožit. určitě by se uživil s celou rodinou. :)
 
 



2 komentáře:

  1. Ahojky! Rád tě vidím a ještě radši ti píši! Na Blogu.cz se mi nepovedlo něco komentovat už dva měsíce a tak jsem se dnes rozhodl to tam definitivně ukončit (bohužel to nemám ostatním jak sdělit,protože už nemůžu ani zveřejnit článek) a začít tady. Snad z toho něco bude
    Koukám na tu tvoji potvůrku a vůbec by mě nenapadlo, že tohle je Mravkolev. Asi to vidím poprvé. Parádní záběry jsi pořídila !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Patriku. Je mi z té situace na blog.cz docela těžko, tohle tady by byla moje 3 štace a jak jsem si plánovala vytvořit jakýsi cestovatelský celek, tak to nevyšlo. Začnu více dávat fotky na Zoneráma a na psaní článků asi zapomenu. Soustředím se více na fotky. Také jsem nevěděla, co je to za potvůrka, ale když mi ji jeden kamarád identifikoval, tak už jsem pak na netu potvrdila, že měl pravdu. Viděla jsem ji poprvé. :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.