čtvrtek 6. srpna 2020

Muzeum motorismu Znojmo

Přiznám se, že muzea zrovna nevyhledávám, leda tak, když na dovolené prší...Tentokrát nepršelo a syn trval na tom, že do motoristického muzea jít musíme.  Auta veterány miluji, i když se v nich moc nevyznám. Hodnotím auta jako krasavce, když se někde objeví napulírovaní.....Velké technické muzeum v Kopřivnici jsem si užívala a tak tedy splním synovi přání a doprovodím ho i do tohoto muzea. 
Synovi se v muzeu líbilo, mně ne. Asi to bylo tím, že je tu málo místa a exponáty jsou namačkány na sobě, jsou doplněny figurínami.....vlastně na mne působí toto muzeum jako skladiště starého haraburdí. Jsem asi hodně náročná a nerozumím tomu. Ano, nerozumím tomu, konstatoval syn, když viděl mé odmítavé postoje. Ale možná patříte mezi nadšence jako je můj syn a fotky si trochu užijete nebo se dokonce necháte zlákat k návštěvě už třeba jen proto, abyste si ověřili, jak bude muzeum působit na vás. 

2 komentáře:

  1. Mně by se prohlídky také líbila. Obdivuji stará auta. A co mě obzvlášť potěšilo, byly fotky kočárků a panenek. Snad se nebudeš zlobit, že jsem si fotky uložila. Možná bych na muzeum aut mohla nalákat manžela.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé muzeum,líbilo by se mi tam.Mně by zaujaly panenky a manžela to ostatní.Ale také se podívám ráda i na ostatní věci.Když jsme byli v Kopřivnici v technickém muzeu byla jsem nadšená.
    Maruško,měj hezký víkend

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.