sobota 19. června 2021

Auto veteráni v zámku Lešná u Valašského Meziříčí

 Auto veterány máme rádi a tak jsme se vypravili i do Lešné k zámku Kinských. Sice tu nebylo tak mnoho aut jako třeba na polygonu v Kopřivnici, ale i tak se nám tento výlet líbil. 

Z odjezdu veteránů na další pouť jsem natočila video. 
Hezký den

15 komentářů:

  1. Také mám ráda auto veterány,takže i mně by se výlet líbil.
    Maruško,měj hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, i ty měj pěknou neděli. Já dneska z domu paty nevystrčím. Za celý týden toho mám až nad hlavu. Navařené mám, takže dneska opravdu odpočinek u počítače.

      Vymazat
  2. Ukážu manželovi, to je TATRAveteránista. Pa a Maruško, my máme také občas štěstí na podobné akce. Zdravím tě Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to byla jen opravdu malá přehlídka, ale na polygonu v Kopřivnici (článek ještě teprve někdy bude) nebo na letišti v Drahotuších, kde to bylo i s historickými letadly to byly skoro mega akce s desítkami vozů a motocyklů. V kopřivnici i závody. Na polygonu se zkouší auta, takže tam je to naprosto ideální.

      Vymazat
  3. Majko, já už ty fotky zaregistrovala na některých fotkách v minulém článku. 👍
    Musím to zakázat mužovi, kterému se to určitě bude líbit. Jezdíme na spoustu podobných veteránských akcí, jako jsou závody Zbraslav-Jíloviště, Tachlovický trojúhelník a další. Nevynecháme ani výstavy veteránů, které se konají mimo jiné také v prostorách Senátu.
    Měj prima dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali tohle byla jen malá přehlídečka, také ještě někdy budou články z mega přehlídek i závodů historických aut a tedy i závodních a i závody motorek v Kopřivnici. Tam jsem tenkrát málem vypustila duši, protože jsme šli z Kopřivnice pěšky a i ten ten bylo strašné vedro. Parádní byla kdysi i návštěva veteránů i vzdušných na letišti v Drahotuších. Ty články ještě někdy určitě budou. Možná jsi tento článek viděla na starém blogu.:)

      Vymazat
  4. Ukázka veteránů byla jistě poutavým zážitkem a navíc doplněná videm, které to hezky doplňuje. Občas tady také bývá taková akce, ale letos zatím nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle byla jen taková malá akce spíše na přilákání lidí k zámku, protože dotace EU na rekonstrukci zámku Kinských byly podmíněny i jistým počtem návštěvníků ročně. Ještě se o těch větších akcích na letišti v Drahotuších nebo na polygonu v Kopřivnici zmíním.

      Vymazat
  5. Krásná výlet i auta. Dnes jsme pár takových viděli v Novém Rychnově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já těm autům moc nerozumím, ale obdivuji nadšence, kteří se o ta auta starají a dokážou jim prodloužit éru jejich působnosti a dopřát jim trochu toho hvězdného třpytu a slávy. Toto byla jen taková opravdu malinká sešlost. Ale určitě představím i mnohem větší akce.

      Vymazat
  6. Tohle jsou moc hezké akce. Obdivuji tu eleganci starých aut a um a píli jejich majitelů...
    Maruško, přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. To je nádherná náplň života, která se určitě dědí. Líbí se mi, když s manželi sdílí jejich lásku k těmto mazlíčkům i manželky nebo přítelkyně a řidič i jeho dáma přijedou v dobových kostýmech. K historické motorce i dobový kostým motoristy, to je paráda.

      Vymazat
  7. Zajímavý výlet,krásná autíčka...Do Kopřivnice a Štramberku se chysáme s kamarádkou na pozvání spolužáka v červenci,tak uvidíme..

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou fakt hezké akce. :) Navíc i pěkné fotky. :) Táta měl kdysi podobného, ale nakonec ho prodal. A ještě to celé halí poměrně špatná vzpomínka, protože majitel špatně napsal kupní smlouvu na automobil a nakonec ho ani nepřepsal a udělal s ním nějaký průšvih. Teď přesně už nevím, jak to bylo do detailu, ale celé to bylo fakt mrzuté. :(

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné je, když k veteránu si řidič zvolí stylové oblečení pamětníka. Veteráni jsou krásně nablýskaní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.