pátek 18. června 2021

Park zámku Lešná u Valašského Meziříčí

 Minule jsme se podívali do zámku a nyní vložím fotografie z krásného parku v období, kdy kvetou azalky a rododendrony, kaštany, šeřík...., ale také můžete se mnou obdivovat barvy podzimu v tomto parku. 

Do zámku jsme se jeli podívat i na auto veterány. Tak na ty se můžete těšit zase příště. 
Hezký den. 

13 komentářů:

  1. Krásná procházka parkem. Hýří barvami na jaře i na podzim.

    OdpovědětVymazat
  2. Park znám, má návštěva se však nesla ve znamení mlhavém. V každém případě byl příjemnou zastávkou při cesta na hrad Starý Jičín. Přeju pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony i ty mlhy jsou někdy fotogenické. Jen vlezlé vlhko žene člověka spíše do hospůdky. :) Starý Jičín mám také ráda.

      Vymazat
  3. Krásný park, úplně to láká sednout do auta a jet tam, abych to viděla na vlastní oči

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se tak nechávám zlákávat. Manžel vždycky říká, kam pořád chci cestovat, prý je na netu fotek dost. A já to chci vidět na vlastní oči. :)

      Vymazat
  4. Maruško krásně jsi nafotila park s proměnou ročních období. Moc hezký park i fotografie. přeji ti příjemné letní dny. Je sice vedro, ale to k létu patří a tak si nestěžuji. Na procházky vyrážím ráno v pět. To je venku nádherně, prima vzduch,, zpěv ptáčků a ještě většinou spící město, tak že klid. Měj se moc pěkně a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento týden jsem jezdila na zahradu každý den a z domu jsem vyrážela před pátou. Na zahradu dojdu v 6 hodin a makám do odpoledne. Jsem už unavená a toužím po dešti. Jaro bylo na nic, teprve nedávno jsem musela dost věcí zasít znova. Konečně něco ze země leze, ale musí se zalévat a zalévat. Jsem zvědavá, kdy dojde ve studni voda. Ale podlaha ve sklepě je mokrá, tak vody je asi zatím dost. Jen ta cesta mi ze dne zabere 2 hodiny a domů přijdu totálně vyčerpaná. Na počítač nemohu, jak mě bolí záda. Články mám napsané dopředu. Ale konečně je po tom hnusném jaru a mnou zanedbaném podzimu zahrada trochu v cajku. Ale déšť v nedohlednu, tak zítra jedu zase, ale to mi slíbila snacha autem alespoň tam. Brzy ráno mi alespoň nesvítí slunce do očí při stoupání do kopce. V 6 hodin už mi šklebí přímo do tváře. Měj se také hezky a užívej si letních teplot.

      Vymazat
  5. Maruško, díky za hezkou procházku parkem. Moc pěkné fotografie, hlavně ty zlatavé. Já jsem podzimová...Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Lenko, Také mám podzim moc ráda, zvláště to babí léto, kdy už nejsou vedra a stromy se barví dokud je neoholí vítr. :) Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat
  7. Marie, moc krásné záběry a to všechny, květy i podzimní barvy, ten snímek pátý odspodu bych si dala na zeď hned! Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Majko, krásné fotky ze zámeckého parku. 👍👍 Jak ty z pozdního jara, tak i ty podzimní jsou krásně barevné.
    Měj hezký a pohodový den. 🍀

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je tedy přímo lesopark. Zámek se v něm doslova ztrácí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.