úterý 25. září 2018

Papilonia Praha

Nejhezčím zážitkem z nedávné návštěvy v praze byla návštěva motýlího domu. Papilonia sídlí v suterénu budovy hračkářství Hamleys Na Příkopě 854/14, Praha. Vstoupili jsme do hračkářství, do obrovského světa dětské fantazie. Dalo by se říci, že i rodičům přecházel zrak. Do suterénu se dostaneme jezdícími schody přímo k recepci, kde k zakoupeným vstupenkám dostaneme i klíček od skříňky, kam si můžeme odložit věci i přebytečné oblečení.
obrázek recepce jsem si půjčila z internetu.

Prosklenými dveřmi vejdeme do království sta druhů motýlů. Létají kolem nás, sedají na nás. Na lidi jsou zvyklí, ale musíme dávat pozor, abychom některého nezašlápli. Každý týden sem dostanou 500 nových kukel, ze kterých se "vylíhnou" exotičtí krasavci, které u nás volně létat neuvidíme.

 Velké fotografie ZDE
 Věříte, že jsem byla v sedmém nebi, když si motýl sedl na ruku, na záda. Tohle království se mi líbilo a také jsem zde natáčela. Vydržela bych tu hodně dlouho, ale  v plánu byla i další procházka Prahou a musíme se tedy s tímto krásným místem rozloučit. 

4 komentáře:

  1. Maruško, moc děkuji za tip, zajdeme se Sofinkou.
    Mám také ráda tyhle momenty, kdy se na motýlích křídlech doslova zastaví čas a člověk tu eleganci vnímá.
    Krásné fotky, mají atmosféru a klídeček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se vám tam bude líbit, i když to není veliké, lčověk tam dokáže strávit hodně času. Jo a se Sofinkou se pak určitě zaseknete v hračkárně. :-D

      Vymazat
  2. Tak tam bych si to asi užil !!! Moc pěkné kousky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by sis to tam užil. jen určování by asi bylo obtížnější.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.