neděle 23. srpna 2020

Hrad Loket

I prohlídka hradu Loket v Sokolovském okrese byla zajímavá. Sice bych si představovala na tento hrad více času, ale nedá se nic dělat, jsem i tak ráda, že jsme tu možnost měli. 



10 komentářů:

  1. Kdysi jsem tam jako dítko byla, ale moc si z toho nepamatuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také tak, když jsme ještě bydleli v Horšovském Týně. S rodiči jsme hodně cestovali, ale jako dítko si to také všechno nepamatuji.

      Vymazat
  2. Moc krásné fotografie. Také se tam chystáme, jen nevím, kdy nám to vyjde. je to krásný hrad i město je moc hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla nadšená i těmi hradbami kolem města. Že se po nich mohlo procházet. Jen škoda, že syn už se mnou nechtěl po setmění jít fotit nasvícený hrad a hradby. tak ať vám to, Jaruško, vyjde.

      Vymazat
  3. Maruško,to je nádherný a známý hrad.Nikdy jsem tam nebyla a ani to už neplánuji a proto děkuji,že jsi mě s ním seznámila.
    Měj hezký nový týden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji i za přání a také ti přeji prima týden. Už se to rychle blíží k podzimu.

      Vymazat
  4. Loket je zatím můj sen. I když z tvých fotek by mě asi expozice v klasických vitrínkách tak nezaujala, tak architektura je krásná, to já můžu. Včetně odkrytých kleneb atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta expozice ve vitrínách je jen v asi dvou místnostech, jinak lze hrad prošmejdit dokonale, když je čas. Část prohlídky je s průvodcem a pak už je na tobě, jak dlouho se zdržíš...Nás honil čas. Na zájezdech je to vždy tak trochu hektické, uhoněné.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.