čtvrtek 25. června 2020

Jindřichův Hradec-kostel sv. Kateřiny

První památkou, kterou jsme cestou z autobusového nádraží trochu prozkoumali je kostel sv. Kateřiny. Dovnitř jsme se nedostali, ale i tak stojí za to se kolem kostela trochu projít. 

2 komentáře:

  1. Ten kostel je opravdu krásný a moc pěkně jsi ho nafotila. Škoda, že jsme se tam tehdy moc nezdrželi. Jak je člověk někde s partou cizích lidí, tak to prostě není ono. Proto raději jezdíme sólo, abychom se nemuseli přizpůsobovat náladám a zájmům ostatních účastníků. Moc krásné fotografie jsi pořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, děkuji za pochvalu. A s tou partou je to přesně tak na zájezdech. Člověk si to tak nevychutná. Já plánuju dovolené vždy už v lednu a šmejdím a hledám, co je kde k vidění. Sama si napíšu i na penziony a většinou v tom lednu je ještě hodně volného. Letos to bude asi jiné, bude všude obsazeno, ale my už máme objednáno opět od ledna. Už mám naplánované i výlety, jen si vytisknout mapy a jízdní řády. Také hodně najdeme na netu přes data v telefonu. Už se těším. Ale hned pak v srpnu jedeme na zájezd, který bude také asi dost natřískaný, ale je to do Západních Čech, kam bych také měla dost daleko. :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.