pátek 26. února 2021

Veterání v Náchodě

 Hned první den naší dovolené jsme měli tu čest vidět tuhle nádheru. Myslím, že není potřeba slov.


Fotila jsem ty krasavce ze všech možných stran a pak jsem si nemohla vybrat, co sem dám, a proto je fotek taková hromada. No já v tomhle neumím být troškař. 
Hezký den. 

17 komentářů:

  1. Přehlídky veteránů bývá i v nedalekých Ratibořicích u zámku navíc s dobovými kostýmy.
    Ano,ano jsou to krasavci !
    Měj se hezky !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S dobovými kostýmy a spanilými jízdami veteránů bývala zahajována lázeňská sezóna v teplicích nad Bečvou, ale slyšela jsem, že lázně snad už nebudou sloužit léčení srdíčka, dokonce jsem slyšela jobovky, že se to tam rozpadá. Tam jsme jezdili rádi a často. Ale většinou tam vidíme stále stejné značky aut a jejich majitele už známe a tak je osvěžující potkat jinde i jiné vozy. I u nás u zámky kdysi pár vozů bylo a já jsem vždy nadšená. Až ty místopisné články, co mi ještě zbývají dopíšu, tak sem určitě některé skvosty dám. V Kopřivnici na zkušebním polygonu jich byli kdysi snad stovky a na letišti v Drahotuších byla kromě aut i historická letadla. jo tyhle akce mám moc ráda.

      Vymazat
  2. Krásné fotografie Maruško. My jsme takovouto výstavu veteránů viděli před čtyřmi roky ve Slavonicích. Přeji Ti krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto parády se konají hodně na zámcích a v lázních amy se na ně rádi vypraví, když na tu vzdálenost konání dosáhneme vlakem. Mám tu atmosféru ráda.

      Vymazat
  3. Majko, těmi fotkami jsi udělala radost hlavně mému manželovi. 👍👍💓
    Samozřejmě, že i mně. Jezdíme na spoustu akcí s veterány už spoustu let. Ať je to v Senátu, nebo na zámku v Roztokách, či slavný závod Zbraslav-Jíloviště, nebo Tachlovický trojúhelník. A když při svých cestách objevíme muzeum tohoto zaměření, je to jakýsi bonus.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko i my tato setkání vyhledáváme a tak jsem byla touto nečekanou podívanou nadšená. Sice jich tu bylo jen pár, ale potěšilo. Bylo to takové krásné přivítání a zahájení naší dovolené.

      Vymazat
  4. Také jsme často mířili na tyto veteránské srazy, pro muže je to lahůdka. Jsou takovéhle přehlídky i v dnešních nepříznivých časech? Asi moc ne, protože se tam shromažďují "davy lidí" ♣

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V těchto časech asi moc přehlídky nebudou, i když možná v létě zase tlak toho koronaviru snad povolí a kdekterý zámek nebo lázně tuto parádu rádi přivítají. Kéž by, protože ta autíčka se také musí projet. :-D

      Vymazat
  5. Marie, škoda, že jsem o tom nevěděla loni, když jsme byli v Náchodě na výletě, při malé dovolené u Adršpachu.Manžel má rád výstavy a muzea aut a motorek případně i jiná, technicky zaměřená.Někdy jdeme najisto, jindy natrefíme na nějakou akci jen tak.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiřinko, také tyto akce vyhledáváme a i když říkám, že je to stále stejné, když je to v okolí, tak stejně jedeme, protože ta atmosféra je skvělá. Tady sice bylo jen pár vozů, ale zato luxusní stáje a tak hodně potěšily.

      Vymazat
  6. Maruško, krásná auta, ta by se líbila manželovi.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo chlapi si to vychutnají asi jinak. Já se v nich moc nevyznám, tedy ani v chlapech ani v autech, ale obdivuju tu jejich stavbu těla a nablýskanost, tedy těch aut. :-D

      Vymazat
  7. Nádhera, Maruško. Mám tyhle přehlídky starých krasavců moc ráda.
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jich sem někdy z různých akcí pár vložím. Díky synovi jsme těch parád už navštívili hodně. Hezký zbytek víkendu.

      Vymazat
  8. Maruško,to je nádhera.To by mě hodně bavilo a manžela ještě více.
    Měj hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže si dovedeš představit, jak jsme byli mile překvapeni hned první den dovolené. Ubytovaní jsme byli na náměstí a tak jsme je měli jako na dlani. Hned jak jsme se trochu po cestě opláchli, už jsme vyrazili ven. :)

      Vymazat
  9. To byla panečku podívaná, veterání, to pastva pro oči

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.