úterý 6. dubna 2021

Jarní procházka

Včera bylo hodně větrno a chladno, ale dopoledne ještě svítilo sluníčko. Manžel mne vytáhl na procházku kousek za město a já jsem souhlasila s představou, že  budu fotit jarní kytičky v přírodě.  Ta první sice byla v přírodě, ale za posledním panelákem ve stráni si někdo do trávy vysadil pár primulek a ony se už pěkně rozrostly. 

Kousek dál na louce opravdu byly petrklíče, ale ve větru se třepaly na všechny strany a focení bylo obtížné. A tak to bylo i s dalšími jarními kytičkami, které jsme potkali. Jen kočička u jednoho domku už na manžela čekala. Prý je stále venku a kdykoli jde manžel kolem, tak se ráda pomazlí. 
Na plotové zídce jednoho domku měli pěknou výzdobu. 
Hezký den. 




14 komentářů:

  1. Maruško, nafotila jsi krásné jarní kytičky. ☺
    Kočička je roztomilá a mazlivá.
    U nás nic nenafotím, je tu bílo. Navečer se chumelilo, jak když čerti roztrhnou peřinu.
    Přeji hezké jarní dny.

    OdpovědětVymazat
  2. V té zimě jsem neměla vůbec náladu vystrkovat nos z baráku. Akorát včera jsme se synem dodělávali podlahu z palet v altánku a natahovali střechu, takže jsem pobyla trochu venku, to se i dalo a dneska jsem dodělávala na altánku bočnice a vnitřní vybavení. Akorát už jak vloni stejná situace, že jsme ho zprovoznili a začalo sněžit a mrznout.

    OdpovědětVymazat
  3. To vám to krásně kvete :) U nás napadl sníh, ráno to bylo takové povelikonoční překvapení :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nemáme u nás bílo, ale je zima, že bys psa nevyhnal. Kdybych vyšla na procházku, tak u nás bych těžko hledala barevná kvítka.
    Ale snad bude postupem času lépe.
    Klidný den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Marie, parádní a optimistické fotečky. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké Maruško. Krásné fotografie jsi pořídila. U nás už bylo včera nasněženo a chladno. Dnes je to jako na houpačce,. Sluníčko se střídá se sněžením.

    OdpovědětVymazat
  7. Maruško,krásná procházka a kytiček si nafotila docela dost.Leze to nějak pomalu a teď je znovu zima.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
  8. Maruško, u vás už to hezky kvete. Výzdoba na zídce je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
  9. Marie, je vidět, že se už příroda probouzí a začíná vše krásně kvést. U nás dnes bílo a zima, ale kytičky také kvetou.
    Přeji hezké dny. D.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky, Maruško! Ty petrklíče... ach, mám moc ráda, jak voní.
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Maruš, ta výzdoba na zítce je krásná. Micinka čekala na pomazlení. To náš jeden kocour kdysi čekával až půjde školka na procházku a děcka se s ním pomazlí, přesně v půl jedenácté stál u cesty a čekal :-)Venku i když svítí sluníčko je studený vítr a právě začal popadávat sníh. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Příroda se začla krásně probouzet a začlo sněžit a mrznout!Hezky jste nafotila jarní kytičky.Kočička je skoro tak mazlivá,jako ta naše.Přeju pěkné dny.Marťa.

    OdpovědětVymazat
  13. Maruš,hezké jarní fotky,ale ta skutečnost je trochu studenější...sníh,mrzne,bude někdy skutečné jaro se vším všudy??

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera, ani bych nevěřil, že v přírodě lze najít takové shluky krásných květů, první fotografie vypadá jako z botanické zahrady.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.