neděle 13. února 2022

Hranice

 Nedávno jsme se trochu prošli městským parkem Hranic, dnes nakoukneme krátce i do města. 

Do zámecké zahrady se podíváme příště při oslavách města. nyní zaskočíme ještě na hřbitov, kde je pomník s podzemní expozicí věnované obětem války. 
A dokonce jsem kdysi dávno nasedla do cesny a proletěla se nad tímto městem z letiště Drahotuše, kde jsme navštívili expozici veteránů auto-moto-aero. 
a na závěr návštěvy jedna pěkná vila. 
A příště tedy budeme slavit. Na oslavách města se mi nejvíc líbilo, že náměstí lemovaly stánky s různými řemesly a zábava ve stylu kejklířů a podobně. 
Přeji hezký den. 

13 komentářů:

  1. Maruško, ani město Hranice neznám, a proto jsem uvítala procházku městem. Je tam co obdivovat, opravený zámek je krásný a zasklené nádvoří je zajímavý nápad.
    Moc se mi líbí letecké fotografie města, jsi odvážná. Určitě to byl krásný zážitek.
    Měj pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nakouknutí do města, které neznám.
    Díky za krásné fotky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. V Hranicích jsem byla před 4 roky a nejvíce mě zaujal zámek, venkovní divadlo a sochy. Příjemné vzpomínky a připomenutí.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ráda jsem se do Hranic podívala. Byla jsem tam, ale hrozně dávno...
    Zdraví Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Maruško to jsou krásné fotografie a ty z letadla tedy fakt super. Děkuji za úžasnou podívanou a přeji ti krásné dny ve zdraví.

    OdpovědětVymazat
  6. Město je to moc krásné,líbí se mi.Pohledy z letadla jsou úžasné.
    Maruško,měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za nakouknutí do města, kudy jsem jen projížděla. Zajímavé je to zastřešení nádvoří...
    Maruško, měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Hranice znám, hlavně asi díky tomu, že od nás jsou dostupné, leží i na hlavní trati, tak jsem toho využívala. Tady vedou pohledy z letadla. A co takhle vzpomínkový článek "Jak jsme se proletěli nad Hranicemi"? ☺

    OdpovědětVymazat
  9. Hu... a to já už několik let sbírám odvahu k vyhlídkovému letu.. tak to jsi mi dodala odvahy a asi poletím. Pohled na svět z výšky, to je můj veliký sen. Krásné obrázky, Maruško, díky.

    OdpovědětVymazat
  10. Snacha má v tomto kraji rodiče a asi před dvěma roky jsme tam byli, jenže Hranice byly neprůjezdné kvůli nějakým rekonstrukcím a museli jsme je složitě objíždět. Netušil jsem, že je tam tolik krásných staveb. Několikapodlažní arkády připomínají zámky v Bučovicích a v Moravské Třebové.

    OdpovědětVymazat
  11. Smekám před tebou, Majko, do letadla bych nevlezla, ani kdyby nehodlalo vzlétnout!!! ;) :D Záběry z ptačí perspektivy jsou ovšem úžasné. Hranice jsou moc pěkné město plné zeleně, to je nádhera. Překrásný je i zámek, moc se mi líbí nádvoří obklopené arkádami.
    Krásně se mi s tebou cestuje! ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Úplně jsem zapomněl, jak rozmanité to je město. Najde se tam vše, od krásného historického středu až po nevzhledné paneláky. Už je to dávno, co jsem tam byl

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.