čtvrtek 23. září 2021

Motorest Melikana

Cestou do Plzně jsme již za sebou měli necelých 6 hodin cesty s menšími přestávkami. Řidič toho za sebou ještě tolik neměl, protože vystřídal svozového zájezdového řidiče ve Zlíně, ale povinná přestávka se musí dodržovat a cestovka vybrala moc pěkné místo. Často bývají zastávky na Rohlence, tentokrát jsme poznali nové místo kousek za Humpolcem. Pěkná restaurace i rychlé občerstvení a líbit se tu může i dětem. 
Jsme odpočatí, rozhýbaní a  vyrážíme do Plzně. 

6 komentářů:

  1. To je opravdu příjemné zastavení !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Maruško, aspoň krátká zastavení jsou nutná při dlouhé vzdálenosti. Dobře, že to mají řidiče řidiči nařízené A zastavili vám v pěkném místě.

    OdpovědětVymazat
  3. Maruško, při delší cestě jsou přestávky potřeba. Já dnes jela autobusem z Telče a měla jsem zdřevěnělé nohy, jak jsem měla málo místa a nemohla jsem si je natáhnout. O tomto motorestu ani nevím, je to hezké místo. Moc se mi líbí fotky s kozičkami.
    Měj krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  4. To je příjemné zjištění, že řidiči zastaví na místě, kde je možné se občerstvit. V dávném socialismu stavěl 1 řidič u škarpy a "nalevo a napravo", žádné zážitky. Snad jen to nakukování kluků na holky.
    Ti živočíšci jsou výborný nápad - zatímco se (možná) stojí fronta na WC, mají se děti čím bavit a je to i vidět. Přeji další pěkné cestování, nabrání zážitků - o tom to je ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Oblíbené místo, kde se pravidelně zastavujeme při cestě po D1. Vždy se tam dobře najíme. Kéž by takových míst bylo více.

    OdpovědětVymazat
  6. Maruško, moc pěkný motorest a ještě se zvířátkama. Tak se mi to líbí. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.