sobota 25. září 2021

Plzeňské sady

 Loni jsme se těmito krásnými sady neprošli, proto jsme se letos oddělili od skupiny a zavítali přes náměstí Míru s katedrálou sv. Bartoloměje sem a prošli jsme sady Smetanovy, Kopeckého, Šafaříkovy a Křižíkovy, které lemují střed města.

Toto umění jsem nepochopila, ale to je jen můj problém. 
Na Plzeň by to chtělo určitě více času, ale během dvou návštěv tohoto města jsme to nejdůležitější viděli. Také bych uvítala sluníčko, ale buďme rádi, že neprší. 

8 komentářů:

  1. Tak jsem si udělala hezké ráno s Tvými fotkami. Nevím, jestli se do Plzně někdy podívám, ale díky Tvým fotkám jsem alespoň nakoukla.
    Pěknou sobotu !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Maruško, procházka plzeňskými sady je moc pěkná. Nevím, jestli bych muže do Plzně vylákala. Jednou jsme tudy projížděli a díky špatnému značení jsme po Plzni trochu bloudili a nebudu ani psát komentář mého muže.
    Měj hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Marie, také jsem měla letos to potěšení udělat si výlet do v Plzně a sady jsou moc pěkné místo. Pac Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda jsem se s tebou prošla Plzní.Všude je něco pěkného a zajímavého ,zvláště kdyš to ty umíš pěkně ztvárnit...

    OdpovědětVymazat
  5. Znovu jsem ocenila tvoji snahu nám zpřístupnit Plzeň v obrazech. Určitě je to tam hodné pozornosti, a tvé fotografie jsou toho důkazem. Děkuji, aspoň trošku jsem díky tobě nahlédla ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké fotografie. V Plzni jsem ještě nebyla. Vím, je to asi ostuda, ale my se vydáváme na cesty až posledních asi sedm let a to se toho moc stihnout nedá. Většina vzdálených míst je na ubytování a to mám s manželem docela problém. On strašně nerad spí jinde než doma... Maruško, já některé umění také nechápu a už vůbec mnohdy nechápu tu cenu, za kterou se prodává. Ale jak píšeš. je to můj problém...Děkuji za hezkou podívanou a měj se moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  7. Maruško, zdravím. V Plzni jsem nebyla spoustu let. A měla bych se tam zase někdy podívat, když vidím Tvoje fotografie. Moc hezká procházka. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Všem moc děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.