sobota 23. října 2021

Podzim u vody


Pro 4. kolo Jaruščiny fotografické výzvy jsem si chtěla, jak někteří již víte, připravit něco docela jiného, pro což jsem se zatoulala s foťákem kousek za město. Pavučinky plné rosy se nekonaly, ale došla jsem k rybníku v Podlesí. Téma je tentokrát volné, bude tedy i trochu pestřejší podzimní článek.  nepotkala jsem žádnou kočičku, asi byly všechny v teple, když se na trávníku objevila jinovatka. Ale přece jen. Dvě kočičky otužilky na mne čekaly. :)

Neděle 17. října u rybníku v Podlesí

Středa 20. října na zahradě
Se zazimováním chaty si tentokrát také hrajeme. Nespěcháme a užíváme si podzimní sluníčko. Kamarádka Libušky z Kožuškova si přijela pro dřevo a Libuška mi dovezla jiřinky a sušená jablíčka. Moc děkuji. 

v pátek 22. října jsem nemohla odolat pohledu z okna mého pokoje, ale tyto fotky, které jsem původně chtěla přidat, dám až do příštího příspěvku i s dnešním pohledem z jiného okna. Usuzuji, že jsem nyní vložila  fotek již hodně. Hezký den všem. 

14 komentářů:

  1. Maruško, Tvoje fotky do výzvy se mi moc líbí. Prošla jsem se s Tebou podzimní přírodou kolem rybníka a kochám se krásnými fotkami ze zahrady. Máte na zahradě moc pěknou chatičku.
    Měj hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře ty, zvládla jsi toho hodně. Já byla na procházce včera, abych něco ulovila, a teď o víkendu mne čeká místo práce na zahradě dělat DPH. No už aby to skončilo až půjde polovice do důchodu a z tohodle se odhlásí....

    OdpovědětVymazat
  3. Maruško, to jsou moc krásné fotografie. Ty záběry od vody miluji a opravdu jsi mě potěšila a výzvu jsi splnila do puntíku. Líbí se mi i ty kočky na plotě, stejně jako Tvoje krásná zahrádka a množství fotek jsem schválně neomezovala, protože se ráda kochám fotografiemi všech přátel a těší mě moc, když se ve volných chvílích můžu podívat někam jinam nebo si prohlížet zahrádky a květiny, které jste vypěstovali a dělají radost tedy i mně. My už jsme zahradu "pustili". Už na to nejsou síly. Přesto mám záhon před domem, který mi také dokáže dát zabrat. Tento týden už jsem ho vyčistila a už zbývá jen zakrýt chvojím ty náročnější květinky. Moc Ti děkuji za účast ve výzvě. Moc jsi mě potěšila. Přeji ti krásné a pohodové podzimní dny, hlavně ve zdraví. Jára

    OdpovědětVymazat
  4. Maruško už jsem udělila jednu jedničku a pochvalu na blogu Mirka za moc hezké zapracování fotografii podzimní přírody ve čtvrtém dílu výzvy od Jarušky. Máš moc hezké fotografie a Děkuji za procházku kolem krásného rybníku Jak je vidět s čistou vodou. Takže pochvala a jednička s třemi hvězdičkami 🍀

    OdpovědětVymazat
  5. Majko, krásné fotky z vycházky k rybníku a také z chaty. 👍👍👍 Středa byla ideálním dnem pro zazimovávání, či výlety. Bohužel na zítřek už hlásí mrazy. A já hlásím, že máme už vše pod střechou. A že toho zase bylo. 😂
    Měj hezké dny. 🍀🍁

    OdpovědětVymazat
  6. Maruš, krásné fotky od Podlesáckého rybníka, švagrová bydlela hned na kopci nad ním, často jsem tam jezdila. Krásně jsem se prošla cestou od tebe, Evča si pochvalovala, jak všechno krásně a rychle stihla a moc děkuje. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Maruško, nádherné fotky!
    Přeji příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Maruško, všechny fotky se mě líbí a Tvoje zahrada taky. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Maruško,moc krásné fotky.Rybníky jsou často i mým cílem fotografování.Je jich tu v okolí dost.Kočičky na plotě jsou parádní a je fajn,že počasí pořád ještě dovolí věnovat se zahrádkám.
    Měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky a ozdoba plotu se mi líbí ⚛ ღ ♥ hezké podzimní dny ve zdraví přeji ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky,jako vždy.
    Přeji krásnou neděli ☺

    OdpovědětVymazat
  12. Maruško,podařilo se Ti krásně vše zdokumentovat, fotky jsou parádní. Kočičky jako dekorace na plotě, je taky moc bezva nápad :-) Zahrádku máš krásnou. Přeji příjemnou a pohodovou neděli :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Podzimní okolí řeky je krásné, ale prostě zaujaly ty kočky na plotě...

    OdpovědětVymazat
  14. U rybníka bylo s Tebou krásně. Líbí se mi odrazy stromů ve vodě. A barvy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a váš komentář.